tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Case: Gylve Setlo – åben pejs uden røggener

Hils på Gylve Setlo

Det er flot med en pejs hvor man kan hygge sig med varmen og lys skæret fra pejsebålet, men det er ikke ligeså hyggeligt hvis det er vanskeligt at tænde op, og der kommer røg og partikler ud i stuen på grund af dårligt træk i skorstenen.

Netop det var problemet for Gylve Setlo fra Sandefjord i Norge efter at han havde fået installeret en åben pejs i sit hjem. Røjsugeren fra exodraft på Gylves skorsten sørger for øjeblikkeligt træk i skorstenen og reducerer samtidig udslip av røgpartikler med op mod 80% indendørs og 20% ved skorstenen.

hus i norge

Vil du vide mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig med at sikre et optimalt træk i skorstenen med hjælp fra en røgsuger, og dermed undgå røg og lugtgener fra åbne ildsteder og brændeovne i dit hjem, sommerus eller værksted, så kontakt exodraft. Vi har mere end 60 års erfaring med styring af skorstenstræk, og vi sidder klar til at hjælpe dig på både mail og telefon.

Relaterede produkter

RS 009

exodrafts røgsuger type RS er en udsugningsventilator konstrueret til horisontalt afkast.

Xzense

EW 41 er udgået og der henvises dermed til Xzense.

Med Xzense (i kombination med en exodraft røgsuger), får du fuld kontrol over pejsen og maksimal komfort. Ikke mere bøvl med at tænde op i pejsen og genfyre.

Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.