tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Designdrømme opfyldt

produkter

En mand havde en drøm, og takket være hans vedholdenhed fik han endelig hvad han ville have, med hjælp fra Wakeford Fireplaces og exodraft

En udvikler fandt stor glæde ved at designe sit eget hus. Han havde øje for detaljerne og da han var næsten færdig, ville han montere et ildsted, men ikke et hvilket som helst ildsted. For at passe til hans vidunderlige og personligt designede hus, skulle ildstedet have det helt rigtige, personligt præf og han havde da i sandhed en meget specifik idé om hvordan ildstedet skulle se ud. En del af hans design krævede et kort aftræk.

Ingen hjælp tilbudt

Han besøgte adskillige butikker i området, der leverede ildsteder, men desværre var svaret altid det samme: Det kan ikke lade sig gøre !

Der var ingen der kunne hjælpe ham eller på nogen måde tilbyde alternativer der havde hans interesse, men han holdt stadig fast i sin drøm om ildstedet, og var ikke villig til at give op så let.

cropped
wakeford

Løsning endelig fundet

Langt om længe stødte han på Wakeford Fireplaces i Surrey, hvor han talte med ejeren, Adam Wakeford.

Han forklarede sin idé og problemerne der fulgte med, såvel som de negative reaktioner han efterhånden var stødt på. Heldigvis kendte

Adam Wakeford til exodraft røgsugere, og han havde med stor succes installeret røgsugere hos lere af sine kunder. Adam var klar over fordelene ved en røgsuger og han var sikker på, at denne kundes drøm kunne blive til virkelighed, ved at bruge en exodraft røgsuger.

Adam Wakeford og Keith Brant fra exodraft Storbritannien diskuterede kundens projekt og blev enige om en løsning. Denne løsning viste sig at blive en succes.

Kunden var henrykt. Han havde det ildsted han havde drømt om, og det hele virkede perfekt.

Relaterede produkter

RSV

exodrafts røgsuger type RSV er en udsugningsventilator konstrueret med et kraftigt vertikalt afkast.

EFC16 styringsystem

EFC 16 er en elektronisk hastighedsregulator til manuel betjening af exodraftrøgsugere.

Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.