tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

En speciel designløsning

woolladon

En designbegrænsning blev overvundet ved en privat ejendom fredet i klasse B

Woolladon Hall er en smuk, fredet ejendom konstrueret i sten og ubrændt mursten. En stor del af bygningsstrukturen er blevet renoveret i de seneste år og som en del af renoveringen ville ejerne, Sue og Charles, gerne bygge en traditionel åben pejs af granit, for at sætte prikken over i’et i ejendommens stil.

Stephen Whettem Architects i Tavistock, der havde stået for ommøbleringen af den ledige fløj i det gamle hus fra det 17.århundrede, var blevet bedt om at designe denne pejs. På grund af afstanden fra pejsen til aftrækskanalen, kunne pejsen ikke fungere ved hjælp af naturlig opvind.

Stephen Whettem forklarede:

“For at overvinde denne designbegrænsning, kontaktede vi exodraft, som foreslog en løsning.”

exodraft anbefalede en RSV røgsuger, som opfanger røg og dampe fra ilden lodret, og derved gav byggearbejderne mulighed for at skjule røgsugeren i skorstenspiben for et mere æstetisk udtryk.

“En af hovedfordelene, er at ilden kan antændes i første forsøg hver eneste gang, med minimal anstrengelse.” siger Charles.

Ejendomme fredet i klasse B “national vigtige og af særlige interesse”. English Heritage, agency of the Department for Culture, Media and Sport

exo

Relaterede produkter

RSV

exodrafts røgsuger type RSV er en udsugningsventilator konstrueret med et kraftigt vertikalt afkast.

EFC16 styringsystem

EFC 16 er en elektronisk hastighedsregulator til manuel betjening af exodraftrøgsugere.

Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.