tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

En vanskelig aftrækskanal

case-Eglinton-Arms-Hotel

Montering af en ny stor, betagende pejs skaber en imponerende reception og forhal, men ikke uden en exodraft røgsuger.

Under en komplet istandsættelse af Eglinton Arms Hotel i Eaglesham, stødte arkitekter fra firmaet Platform 9 International, som tilbyder indretnings- og arkitektoniske serviceydelser, på mange udfordringer. En af dem var, at montere en stor, betagende pejs for at skabe en imponerende reception og forhal.

En pejs var det ideelle valg af midtpunkt til dette rum, men centralt placeret og med værelser lige ovenover, blev monteringen af et ildsted problematisk.

Den eneste egentlige mulighed var, at gøre brug af en ellers overlødig ventilationsskakt mere end to meter væk fra pejsens ideelle placering.

En vanskelig aftrækskanal som denne, ville aldrig kunne fungere på en sikker og naturlig måde, så Platform 9 International kontaktede exodraft for at få en røgsuger designet til formålet

At vælge den rigtige røgsuger

Den store åbne pejs virker imponerende. Med den størst tænkelige pejs og det bedst mulige visuelle resultat i mente, anbefalede exodraft en røgsuger, der ville virke tilfredsstillende under de fysiske begrænsninger.

Takket være det sikre fail-safe system i exodrafts røgsuger, kunne Platform 9 International konstruere en 120 x 110 centimeter ensidet pejs, til trods for den meget vanskelige aftrækskanal.

Fyrkassen blev bygget i mursten med en forarbejdet, støbt samlekanal. Den blev forbundet med en dobbeltvægget aftrækskanal op til taghøjde og afsluttet med en exodraft røgsuger.

case-Eglinton-Arms-Hotel

Relaterede produkter

RSV

RSVG er konstrueret specielt til gaspejse og gasfyrede enkeltkedler.

Røgsugeren har vertikalt afkast og indbygget overvågningssystem, bestående af en pressostat og et flow-målesystem.

EFC21 styringsystem

EFC21 er udviklet til gasfyrede ildsteder, hvor der er monteret en exodraft røgsuger.

Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.