tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Et brev fra familien Gray

lille gråt hus

Kære exodraft,

“Sidste år, besluttede vi på grund af de evigt stigende oliepriser at montere et multibrændselskomfur, som vi også inkorporerede i vores centralvarmesystem. Vores hus ligger i bunden af en dal ca. halvanden km fra Nordsøen. Derfor monterede vi aftrækskanalen fra komfuret på den vestlige side af huset. Vinden i dette område, kommer som oftest fra den retning, og den kan nå op til 115-130 km i timen om vinteren.”

“Efter at vi monterede komfuret og aftrækskanalen, var det tydeligt at komfuret ikke kunne tændes på grund af den ekstreme faldstrøm. Engang blev hele vores stue fyldt med røg.

Til at begynde med tvivlede vi på om komfuret overhovedet ville kunne virke i løbet af vintermånederne i huset, på grund af beliggenheden og vindforholdene. Men efter en søgning på internettet, fandt jeg frem til flere forskellige hjemmesider og forhandlere som tilbød røgsugere der passede til vores behov. Jeg valgte at gøre brug af jeres røgsuger, da jeres hjemmeside var yderst informativ og havde eksempler på studier der forklarede hvordan en røgsuger ville kunne hjæpe med optændingsproblemer.

Jeg sendte en designanmodning ind til jeres firma, og inden dagen var gået havde jeg fået svar, hvor I anbefalede at jeg installerede en RSV 9 røgsuger. Dette var en yderligere udgift, som jeg til at begynde med ikke havde regnet med, men produktet var til en konkurrencedygtig pris og så snart jeg modtog røgsugeren, følte jeg at jeg havde fået kvalitet for pengene. Røgsugeren er robust og lavet af førsteklasses dele.”

produkter
rs close

“Vi installerede røgsugeren sidst i september, og første gang vi brugte den, ik vi et resultat, der ellers ville have været umuligt. Røgsugeren er så stille, når den kører, er super nem at bruge og den resulterer i nogle flotte, knitrende flammer.

Vi brugte røgsugeren og komfuret hele vinteren igennem og med vind op til 145 km i timen. Selv med disse kraftige vinde, var der ingen faldstrøm, og vi havde en perfekt ild. Røgsugeren bruger også meget lidt strøm. Vi har ikke lagt mærke til selv den mindste ændring på vores strømregning, siden vi begyndte at bruge den !”

“Vores hus er bemærkelsesværdigt varmere nu, og min kone elsker det nye komfur. Dette havde aldrig været muligt uden jeres hjælp, og jeres røgsuger. Kort sagt har vi nu en skøn funktion i vores hus, et alternativ til olie (vi bor på landet, så olie er vores største brændselskilde), vi har store besparelser nu, da vi har reduceret vores olieforbrug med 65% og vores kulstofudledning er også blevet reduceret med 65%.

Jeg vil varmt anbefale jeres produkt og kundeservice til alle og enhver, baseret på vores oplevelse gennem vintermånederne.”

De kærligste hilsner, John & Nicola Gray

brændene træ

Relaterede produkter

RSV

exodrafts røgsuger type RSV er en udsugningsventilator konstrueret med et kraftigt vertikalt afkast.

EFC18 styringsystem

EFC18 er en manuelt betjent 9-trins hastighedsregulator med integreret automatisk start/stop af exodraft røgsugere.

Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.