tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Moorlands School forbedrer sikkerhed og reducerer CO2 udslip

Installationen af et røgsugersystem fra exodraft har hjulpet på sikkerheden for skolens elever og har desuden reduceret institutionens co2 udslip

Moorlands Preparatory School i Weetwood i det nordlige Leeds har både forbedret effektiviteten og sikkerheden af skolens gasstyrede varmeanlæg ved at installere et røgsugersystem fra exodraft til deres nyrenoverede skorstenstræk.

Røgsugersystemet fra exodraft skaber et pålideligt og kontrolbart træk i skorstenen, og som forøger gaskedlens efektivitet samt sænker brændstoforbruget. Dette betyder at skolens co2 udslip og driftsomkostninger reduceres. Røgsugersystemet fra exodraft forbedrer også sikkerheden, idet det har et unikt fail-safe system, som slukker for gassen til brænderen hvis skorstenen blokeres eller er skadet.

Moorlands School er en sammenblandet privatskole for børn mellem 2½ og 13 år, hvor skolen er den eneste i Leeds som forbereder børn for the Common Entrance eksamen når de er 13 år gammel. Skolen er bygget af sten og er fra det 19 århundrede. Bygningen er fuldendt med tårn, som engang husede bryggerimatadoren Joshua Tetley.

Skolen har eksisteret siden 1898, og har uddannet mange af Yorkshires fremtrædende personer.

CaseMoorlands School
Category
moorland

Det helt rigtige røgsugersystem

Mark Manniatt fra Firecraft Ltd. forklarede at det primære problem, da han installerede systemet var, at jerne det originale foringsrør af keramik fra det 19. århundrede. ” Fjernelsen af det gamle foringsrør var en meget besværlig opgave” forklarer han.

” Hvis man sammenligner med installationen af det nye skorstenssystem, så var det meget lettere og simplere med installationen af røgsugersystemet fra exodraft”. Det var dog uundgåeligt, da skorstenen var ude af drift og varmen var slukket, at skolens regnskabsfører Charles Bailey var nødsaget til, at anskafe skolen et stort antal af elektriske radiatorer for at elever og personale kunne holde sig varme i december 2007.

Al arbejde med skorstenen og det nye røgsugersystem fra exodraft var fuldført lige før jul.

”Moorlands School er hele tiden på udkig eter muligheder til at forbedre skolens faciliteter og fremragende co2 reduceringsrekord” forklarer skolens skoleinspektør John Davies. ” Det var yderst vigtigt, at vi kunne forbedre efektiviteten og sikkerheden her på skolen, og samtidig spare penge”.

 

Download denne case som PDF

Relaterede produkter

RSV

exodrafts røgsuger type RSV er en udsugningsventilator konstrueret med et kraftigt vertikalt afkast.

EFC16 styringsystem

EFC 16 er en elektronisk hastighedsregulator til manuel betjening af exodraftrøgsugere.

Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.