tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Så lydløs at du helt glemmer den

Waxy O’Connor’s kro

En exodraft røgsuger giver ekstra sikkerhed og mange miljømæssige fordele

Waxy O’Connor’s, den keltiske kro i den kendte Printworks bygning i Manchester, der har plads til op til 600 gæster, har tre tematiserede barer på forskellige niveauer med alkover og ildsteder.

Baren har den ekstra sikkerhed og de miljømæssige fordele man kan få, ved at bruge en exodraft røgsuger. Røgsugeren er blevet installeret og bliver vedligeholdt af irmaet Invent Limited i Ossett, der sikrer, at den er driftsikker og at den sørger for en kontrolleret opdrift i aftrækskanalen fra gasovnene i kroen.

Fuldt ud certificeret fail-safe system

Nøglen til sikkerhed, når det kommer til exodraft røgsugere for gasovne er, udover at sikre sig at dampene og forbrændingsprodukterne stiger sikkert op i skorstenen, at gasovnens system slukker for gassen, hvis skorstenen er blokeret. Så snart blokaden er fjernet, og røgsugeren igen kan trække en passende mængde damp op i skorstenen, kan gassen strømme igen og ilden kan tændes normalt.

En exodraft røgsuger er det eneste system på markedet, som har et fuldt ud certificeret fail-safe system, der både bidrager til sikkerheden og gør det muligt at have en åben gasovn.

case-Waxy-O-Connors-Manchester
case-Waxy-O-Connors-Manchester

Den betydningsfulde atmosfære

Manager Kieran Poole siger om exodraft systemet:

”Systemet er så lydløst, at jeg havde glemt, at vi overhovedet havde en røgsuger. Det er betryggende at vide at røgsugeren giver os den øgede sikkerhed, men også gør det muligt for os at være fri for ildelugtende dampe. Varmen fra den åbne ild, er meget vigtig for hele atmosfæren hos Waxy O’Connor’s og den vil vi ikke risikere at miste.”

Relaterede produkter

RSV

RSVG er konstrueret specielt til gaspejse og gasfyrede enkeltkedler.

Røgsugeren har vertikalt afkast og indbygget overvågningssystem, bestående af en pressostat og et flow-målesystem.

EFC21 styringsystem

EFC21 er udviklet til gasfyrede ildsteder, hvor der er monteret en exodraft røgsuger.

Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.