Restauranten WOOD i Trondheim, Norge, bruger træfyret pizzaovn til at bage deres pizzaer. Men som alle andre træ og gasfyrede installationer har de behov for en skorsten, men når man befinder sig midt i et indkøbscenter, kræver det en lang og kringlet skorsten. Hør i videoen hvordan exodraft kunne hjælpe.
Per Morten Lundahl, Distriktschef, Schiedel Skorstene AS, udtaler at: “Uden en røgsuger fra exodraft havde denne installation ikke kunne fungere korrekt. Med røgsugeren monteret kan skorstenstrækket nu tilpasses optimalt til pizzaovnen“
Vil du vide mere om, hvordan vi også kan hjælpe dig med at sikre et optimalt træk i skorstenen med hjælp fra en røgsuger, og dermed undgå røg og lugtgener fra åbne ildsteder i restaurationer, pizzeriaer og pubber, så kontakt exodraft. Vi har mere end 60 års erfaring med styring af skorstenstræk, og vi sidder klar til at hjælpe dig på både mail og telefon.