tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Varmegenvinding hos Bageri Schröder

Landbäckerei Schröder er et bageri beliggende i Großtreben i Tysklands Nordsachsen. Bageriet, der har været familieejet siden 1920, har 6 butikker, der forsyner lokalområdet med prisvindende produkter lavet på egne opskrifter.

Det er desuden et sted, hvor traditionelt bagerhåndværk går hånd i hånd med moderne ovne og automatiserede processer.

Således valgte man i 2017, i forbindelse med en udvidelse af bageriet, at tage skridtet videre og installere et varmegenvindingssystem fra exodraft, en beslutning, der hurtigt viste sig gavnlig i form af energibesparelser.

Udnyt energien i overskudsvarmen fra dine ovne, og brug den til opvarmning af vand til varmeanlæg, opvaskemaskiner, rengøring, badefaciliteter og meget mere.

exodraft udvikler, tester og optimerer sine produkter i eget test-laboratorie og skaber således her grundlaget for effektiv varmegenvinding.

Vi projekterer, leverer og installerer varmegenvindingssytemer til røggas, damp og procesvarme. Læs også mere på www.exodraft-varmegenvinding.dk og find ud af, hvordan vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed til en mere energieffektiv fremtid.

bageri
varmemåling

  Udfyld denne formular, så vi kan beregne dit varmegenvindingspotentiale:

  Hvad påtænker I at anvende den genvundne varme til (du kan vælge flere svarmuligheder)?
  Salg til fjernvarmeforsyningenGenanvendelse i produktionsprocesserLuftgardin og luftvarmeanlægOpvarmning af kontorer & produktionsfaciliteterAbsorptionskølereVarmt vand til badefaciliteterVarmt vand til rengøringAndet

  Relaterede produkter

  Compact Safe80

  exodrafts røgsuger type RSV er en udsugningsventilator konstrueret med et kraftigt vertikalt afkast.

  RSV

  exodrafts røgsuger type RSV er en udsugningsventilator konstrueret med et kraftigt vertikalt afkast.

  EHC20 systemstyring

  EHC20 er en intelligent styring til din exodraft varmegenvindingsløsning.

  EBC

  EBC22 med tryktransducer (XTP) er en automatisk styring til en eller flere kedelanlæg og andre installationer, hvor en eller flere varmekilder er koblet til samme skorsten.

  Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.