tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Varmegenvinding hos Bageri Schwarze

Bäckerei Schwarze er et tysk bageri beliggende i Bennewitz i nærheden af Leipzig. Det blev grundlagt i 1921 af Max Schwarze. I dag viderefører hans to oldebørn Percy og Ken Schwarze familietraditionen som bagermestre.

Med sine 5 butikker og 3 mobile salgssteder forsyner bageriet lokalbefolkningen med alskens bagværk baseret på lokale råvarer. Der er tale om et moderne bageri, hvor traditionelle opskrifter og tradionelt bagerhåndværk går hånd i hånd med moderne og miljørigtig teknologi. I 2015 valgte man således at installere et nyt effektivt varmegenvindingssystem fra Exodraft til bageriets gasfyrede ovne.

Exodraft’s varmegenvindingssystem, der understøttes af røgsugere, ligeledes fra Exodraft, sikrer Bäckerei Schwarze en stabil, problemfri og fremtidssikret produktion og er samtidig en kilde til vedvarende energibesparelser.

Udnyt energien i overskudsvarmen fra dine ovne og brug den til at opvarme vand til for eksempel varmeanlæg, opvaskemaskiner, rengøring, badefaciliteter og meget mere. Exodraft projekterer, leverer og installerer varmegenvindingssytemer til røggas, damp og procesvarme.

Kontakt os eller besøg vores hjemmeside på exodraft-varmegenvinding.dk og find ud af, hvordan du kan opnå energibesparelser for din virksomhed ved at udnytte energien i din spildvarme.

case-heat-recovery
varmemåling

  Udfyld denne formular, så vi kan beregne dit varmegenvindingspotentiale:

  Hvad påtænker I at anvende den genvundne varme til (du kan vælge flere svarmuligheder)?
  Salg til fjernvarmeforsyningenGenanvendelse i produktionsprocesserLuftgardin og luftvarmeanlægOpvarmning af kontorer & produktionsfaciliteterAbsorptionskølereVarmt vand til badefaciliteterVarmt vand til rengøringAndet

  Relaterede produkter

  Compact Safe80

  Varmegenvindingsenheder til høje temperaturer i Safe Serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Disse enheder er beregnet til at fungere ved røggastemperaturer på op til 400 °C på luftsiden.

  RSV

  exodrafts røgsuger type RSV er en udsugningsventilator konstrueret med et kraftigt vertikalt afkast.

  EHC20 systemstyring

  EHC20 er en intelligent styring til din exodraft varmegenvindingsløsning.

  Såfremt temperaturen på vandsiden overstiger det ønskede niveau, vil EHC20 åbne bypass-spjældet i varmegenvindingsenheden og lede røggassen/dampen direkte i skorstenen.

  EBC

  EHC20 er en intelligent styring til din exodraft varmegenvindingsløsning.

  Såfremt temperaturen på vandsiden overstiger det ønskede niveau, vil EHC20 åbne bypass-spjældet i varmegenvindingsenheden og lede røggassen/dampen direkte i skorstenen.

  Skriv til os for et UFORPLIGTENDE bud på hvordan du løser dine røgproblemer.