tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Barer & Pubber

pub cover

Ild bidrager til hygge og varme i din bar eller pub

Alle gæste vil synes at det er dejligt at besøge din bar eller pub hvis man kan se åben ild fra enten en gaspejs eller brændeovn. Men hyggen vil hurtigt stoppe hvis det lugter af røg eller dårlig gasforbænding – og du bliver irriteret hvis det er svært at tænde op.

waxy case
GSV

Lad ikke optændingsproblemer gå ud over glæden

Har du ind imellem problemer med at tænde op i din pejs eller brændeovn? Så er du ikke alene. Hver fjerde har problemer, og i langt de fleste tilfælde skyldes det manglende træk i skorstenen. Det er det heldigvis nemt at gøre noget ved.

Med en røgsuger fra exodraft røgsuger er det let og hurtigt at tænde op, uanset vind- og vejrforhold, og så giver den dig en række andre fordele:

  • Slip for røg og lugt
    Røgsugeren sikrer, at der er det nødvendige træk til at føre røgen væk, så du undgår røgudslag og lugtgener.
  • Få et sundere indeklima
    Røgsugeren trækker mikropartikler og askestøv ud af din bar eller pub, så du får et sundere indeklima, både når der er tændt op og når du renser ildstedet.

Få den bedste løsning til din bar eller pub

Der er i dag klar dokumentation for, at røgsugeren er det sikreste valg, hvis der mangler træk i skorstenen. Du kan få exodraft-røgsugere i forskellige modeller.

Hvilken model, du skal vælge, afhænger af typiske vindforhold og hvor skorstenen sidder på din bygning. Vi rådgiver dig selvfølgelig, så du får den rigtige løsning.

rs gaspejs illustration