tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Pizzeriaer

pizza cover

En røgsuger til din pizzaovn – ikke mere røg i køkkenet!

En rigtig italiensk pizza bages i en pizzaovn ved høje temperaturer, helt op til 600°C. De høje temperaturer gør, at pizzaen færdigbages på blot få minutter, hvilket bevarer smagen, aromaen og konsistensen af pizzaens individuelle ingredienser.

I mange pizzeriaer befinder pizzaovnen og komfurerne sig i samme køkken. I disse tilfælde kan emhætter med høj kapacitet over komfurerne påvirke det naturlige træk i pizzaovnens skorsten, hvilket kan trække røg ind i køkkenet. Resultatet? Et køkken fyldt med røg og sundhedsfarlige partikler.

Løsningen

Pizza røgsuger type RSHT fra exodraft er den ideelle røgsuger til pizzaovnen. Den er beregnet til at klare maksimale røggastemperaturer op til 700°C og vedvarende røggastemperaturer på op til 500°C.

RSHT røgsugeren garanterer med sin aksiale ventilator og sit horisontale afløb et kontrollerbart undertryk gennem skorstenens røgkanal, hvilket forhindrer røg i at komme ind i køkkenet, samtidig med at det forbedrer forbrændingen og brændselsøkonomien.

italy rsht

 

Model Ventilator Kapacitet Spænding
RSHT 09 Aksial 350 m3/h 1x 230V
RSHT 12 Aksial 720 m3/h 1x 230V
RSHT 14 Aksial 1300 m3/h 1x 230V
RSHT 12 Aksial 2350 m3/h 1x 230V

 

Hvilken RSHT model er bedst egnet til din(e) pizza ovn(e)?

For at afgøre, hvilken RSHT model er bedst egnet til din pizza ovn, skal vi først bruge nogle flere oplysninger fra dig. Først og fremmest har vi brug for at vide, hvor stor din pizza ovn er og diameteren på røgkanalen. Kontakt os nu, så kan vi hjælpe dig med at tage den bedste beslutning for din situation. Læs mere om RSHT røgsugeren her