tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Restauranter

resturant cover

I restaurantens køkken stilles der store krav til udsugning for at opretholde et behageligt arbejdsklima. Med anvendelse af gas- eller træfyrede enheder vil temperaturen meget hurtigt overstige den max. belastning på 60° C, som normalt sættes som grænse på et konventionelt ventilationssystem.

I disse tilfælde vil der være behov for en exodraft-løsning, der kan tåle op til 500° C (afhængigt af model) og som sikkert og effektivt kan udskifte op til flere tusinde kubikmeter luft i timen.

Røg og os med højt fedtindhold – ingen problem!

I miljøer med grillning og stegning vil der naturligt opstå store mængder fedtholdig røg, som vil aflejre sig i udluftningssystemer mv. For at opnå et acceptabelt hygiejneniveau, vil det derfor ofte være nødvendigt med meget hyppig rengøring, hvilket er ressourcekrævende og ofte vil afbryde køkkenets funktion.

Fedtholdig røg der ikke bliver renset, aflejres i ventilationssystemet og vil medføre forøget brandfare, lugtgener for naboer og tilsmudsning af tagfladen.

Med exodrafts specielle røgsuger til fedtholdig luft, undgår du disse gener.

exodraft røgsuger GSV er konstrueret således at fedtindholdet i røggassen vil aflejre sig på røgsugerens bundplade og derefter løbe ned i en speciel beholder, som nemt og sikkert kan tømmes efter behov.

Selv med denne funktion er der dog behov for løbende rengøring af røgsugeren, men GSV er konstrueret således at det er nemt at åbne og rengøre alle vitale dele.

køkken illu
waxy case

I selve restauranten bidrager levende ild til hygge og varme

Alle gæste vil synes at det er dejligt at besøge din restaurant hvis man kan se åben ild fra enten en gaspejs eller brændeovn. Men hyggen vil hurtigt stoppe hvis det lugter af røg eller dårlig gasforbænding – og du bliver irriteret hvis det er svært at tænde op.

Lad ikke optændingsproblemer gå ud over glæden

Har du ind imellem problemer med at tænde op i din pejs eller brændeovn? Så er du ikke alene. Hver fjerde har problemer, og i langt de fleste tilfælde skyldes det manglende træk i skorstenen. Det er det heldigvis nemt at gøre noget ved.

GSV

Med en røgsuger fra exodraft røgsuger er det let og hurtigt at tænde op, uanset vind- og vejrforhold, og så giver den dig en række andre fordele:

  • Slip for røg og lugt Røgsugeren sikrer, at der er det nødvendige træk til at føre røgen væk, så du undgår røgudslag og lugtgener i.
  • Få et sundere indeklima Røgsugeren trækker mikropartikler og askestøv ud af din bar eller pub, så du får et sundere indeklima, både når der er tændt op og når du renser ildstedet.

Få den bedste løsning til din restaurant

Der er i dag klar dokumentation for, at røgsugeren er det sikreste valg, hvis der mangler træk i skorstenen. Du kan få exodraft-røgsugere i forskellige modeller.

Hvilken model, du skal vælge, afhænger af typiske vindforhold og hvor skorstenen sidder på din bygning. Vi rådgiver dig selvfølgelig, så du får den rigtige løsning.

rs gaspejs illustration