tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag
Info@exodraft.dk
Mailadresse
+45 7010 2234
Telefonnummer
C. F. Tietgens Boulevard 41
DK-5220 ODENSE SØ

Varmegenvinding og mekanisk trækstyring hos Maling -& tørringsanlæg

Industrial Painting

Forbedring af systemeffektiviteten i industrielle processer regnes som en af de vigtigste faktorer for at øge indtjeningen. Derfor leder virksomheder ofte efter muligheder for at udnytte ressourcerne til det yderste. Varme (eller termisk energi) er også en ressource for fremstillingsvirksomheder, men den overses ofte, selvom det er en værdifuld ressource, som kan reducere produktionsomkostningerne markant. exodrafts varmegenvindingssystemer og mekaniske skorstenstræk giver virksomheder en værdifuld mulighed for at udnytte den varme, der under produktionsprocessen afgives til atmosfæren.

Varmen finder anvendelse til en lang række formål, der samlet set reducerer omkostninger, CO2-udledning og energiforbrug. exodrafts varmegenvindingssystemer kan hjælpe jeres virksomhed med at genvinde op til 95% af spildvarmen. Indenfor industriel lakering kan der med fordel genvindes på hærdeprocessen. Selvom varmegenvinding inden for den industrielle lakeringsproces ofte falder i den lavere ende af temperaturskalaen, er der stadig en betydelig mulighed for at øge indtjeningen og få et hurtigt afkast af investeringen.

exodrafts varmegenvindingssystem benytter kompakte varmevekslere til at samle spildvarme og omdanne den til varmt vand til senere brug. De to almindeligste ovntyper til hærdning af lak er infrarøde ovne og konvektionsovne. Ved konvektionsovne, der ofte er gasfyrede, udledes udstødningsgassen ved høje temperaturer, der når 165°C. Infrarøde ovne er som regel mere effektive, og udstødningsgasser, der forlader sådanne systemer, har en relativt lav temperatur på højest 115°C. Varmen kan benyttes til et utal af formål, herunder til at rengøre udstyr og anlæg eller til opvarmning. Den kan naturligvis også sælges til fjernvarmenettet. 

Først og fremmest hjælper exodrafts varmegenvindingssystemer jer med at reducere omkostningerne i lakeringsprocessen og på den måde øge fortjenesten. exodrafts røgsugere anvender tidssvarende teknologi til altid at opretholde et ensartet træk i rør og skorstene. Trækket er ikke afhængige af ydre forhold. Det er fordelagtigt for din virksomhed, da optimale træk-forhold nedsætter energiforbruget, så I kan nyde godt af reducerede omkostninger og samtidig værne om miljø og klima ved at sænke CO2-udledningen. Vi tilbyder en række røgsugere, som kan tilpasses jeres system og jeres specifikke behov.

chimney

exodrafts ingeniører hjælper jeres virksomhed med at levere skræddersyede løsninger til varmegenvinding og mekanisk skorstenstræk, der passer hos lige præcis jer. Der analyseres først på produktionsprocessen og vores OptiCalcHR-software anvendes til at estimere jeres besparelser, mængden af potentiel varmegenvinding og reduktionen af CO2-udledningen. Når hele systemet er beregnet, installeret og idriftsat, kan man ved hjælp af vores Trendlog-software overvåge varmegenvindingsniveauerne i realtid. Der kan også kompileres data over længere perioder for at give jer mulighed at analysere på dataene, og identificere, hvor der kan laves forbedringer i fremtiden, og hvordan I kan få mest muligt ud af spildvarmen fra produktionsprocessen.

Vil du vide mere om

exodraft varmegenvinding

Læs mere på vores hjemmeside

Udfyld denne formular, så vi kan beregne dit varmegenvindingspotentiale:

Hvad påtænker I at anvende den genvundne varme til (du kan vælge flere svarmuligheder)?
Salg til fjernvarmeforsyningenGenanvendelse i produktionsprocesserLuftgardin og luftvarmeanlægOpvarmning af kontorer & produktionsfaciliteterAbsorptionskølereVarmt vand til badefaciliteterVarmt vand til rengøringAndet