C.F Tietgens Boulevard 41, DK-5220 Odense SØ
Tlf: +45 7010 2234
Følg os:

  Tørreanlæg

  Besøg vores varmegenvindings website på exodraft-varmegenvinding.dk og få yderligere information om vores løsninger. 

  I et marked med stigende energipriser, fokus på effektiv udnyttelse af ressourcer samt restriktive CO2 udledningskrav, giver det god mening at udnytte den store mængde energi, der findes i røggasser, damp  og anden procesvarme.

  Varmegenvinding vil ofte være en god idé i forbindelse med processer, hvor der opstår varme, som ellers blot ville blive ledt direkte gennem skorstenen.

  Hos exodraft er vi eksperter i at hjælpe virksomheder med at genvinde energi fra røggas, procesvarme og damp.

  Den genvundne varme kan anvendes til opvarmning af bygninger, varmt brugsvand, indgå i den øvrige produktion eller hvor muligt, sælges tilbage til fjernvarmenettet.

   

   CHR-P + CHR-P-S-industrial-application

  Op til 80% af energien kan genvindes

  Energitabet fra røggassen eller procesvarmen ligger typisk på 10-15 %. Med en exodraft varmegenvindingsløsning kan op til 80 % af denne varme genvindes.

  Den effektive udnyttelse af overskudsvarmen, kombineret med en konkurrencedygtig pris, betyder at en investering i en exodraft varmegenvindingsløsning i de fleste tilfælde kan tjenes hjem på 2-3 år.

  Specific beregning til din virksomhed

  På baggrund af vores simuleringssoftware exodraft OptiCalc HR™, tilbyder vi en specifik beregning af, hvor meget energi din virksomhed kan spare ved at investere i en varmegenvindingsløsning fra exodraft.

  Dermed har du det fulde overblik og kan træffe en beslutning på et sikkert grundlag.

  Posted by fiverr / Posted on 04 Jan