tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

MTT test

Hvem er exodraft?

exodraft er et danskejet firma der gennem mere end 60 år har udviklet, produceret og solgt røgsugere til styring af skorstenstrækket.

I de sidste 10 år har vi ligeledes udviklet os til at være førende inden for produkter til – og viden om industriel varmegenvinding.

Med salg til mere end 40 lande og markedets bredeste produktprogram er exodraft verdens førende leverandør af løsninger til mekanisk skorstenstræk og varmegenvinding af røggas/procesvarme.

Vores produkter bygger på en omfattende viden om forholdet mellem forbrænding og træk i skorstenen og vi løser problemer med utilstrækkeligt træk for både private husstande og virksomheder.

Med vores varmegenvindingsløsninger hjælpe vi dagligt et et stort udvalg af forskellige industrier med at omdanne varme røggasser fra spildvarme til brugsvarme.

100000+
Antal solgte røgsugere
20
Års erfaring
100
Gennemførte varmegenvindingsprojekter

Produkter til enhver udfordring

exodrafts røgsugere fås til forskellige kapacitetsområder og dækker behovet fra mindre ildsteder i private hjem til større industrianlæg. 

Vores industrielle varmegenvindingsløsninger kan passe ind i et utal af industrier og processer. Vi hjælper dermed virksomheder med at omdanne spildvarme til brugsvarme til gavn for både miljøet og bundlinjen. 

Alle vores løsninger er godkendt i henhold til såvel nationale som internationale regler og opfylder de højeste standarder for sikkerhed i anvendelse.

google

Kunder hos exodraft

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

star star star star star 5 / 5

Test
Min stilling

Vores røgsuger løser alle skorstenstrækproblemer og vi leverer bl.a. løsninger til:

  • Gaspejse
  • Bageriovne
  • Pejse og brændeovne til fastbrændsel
  • Ildsteder i restaurationer, pizzeriaer og pubber
  • Enkeltkedler til olie, gas eller til biobrændsel, såsom stokerfyr eller pillefyr
  • Flerkedelanlæg, hvor flere kedler er tilsluttet samme skorsten
  • Fyringsanlæg, hvor flere anlæg er tilsluttet den samme skorsten over flere etager, f.eks. i etageejendomme

Vores historie strækker sig tilbage til 1957 i Sorø på Sjælland, hvor der opstod en unik idé om at konstruere en røgsuger, som skulle installeres på toppen af skorstenen og dermed skabe det optimale træk i skorstene.

Hos exodraft forpligter vi os til at udvikle og forbedre vores ISO 9001 systemet løbende. Vores mål er til hver en tid at indfri vores kunders forventninger til vore ydelser og leverancer i enhver henseende.

Hos exodraft ved vi at vores produkter fungerer perfekt. Men skulle du, mod forventning, fortryde dit køb hos os, har du altid 6 måneders fortrydelsesret, når du køber exodraft-produkter.

Se hvilke ledige job vi har netop nu. Vi har muligheder inden for flere forskellige fagområder og i forskellige dele af koncernen – både i og uden for Danmark.