tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Historie

kai_hermansen

Førende siden 1957

Vores historie strækker sig tilbage til 1957 i Sorø på Sjælland, hvor grundlæggeren Kai Hermansen fik en unik idé om at konstruere en røgsuger, som skulle installeres på toppen af skorstenen og dermed skabe det optimale træk i skorstene til åbne ildsteder, træfyr og kedler.

På baggrund af denne ide opstod firmaet EXHAUSTO, som i 1963 flyttede til Fyn hvor man tillige gik ind i ventilationsbranchen.

I 2007, 50 år efter starten, valgte man at dele selskabet op i to selvstændige enheder for at øge fokus på service og udvikling på begge forretningsområder: Ventilation (EXHAUSTO A/S) og skorstenstrækteknologi (EXHAUSTO CDT A/S).

10
Års erfaring
200000+
Antal solgte røgsuger siden 1957

Fra Exhausto CDT til Exodraft

Strategien om, at begge forretningsområder skulle udvikle sig, førte til at EXHAUSTO A/S (ventilation) blev solgt til VKR Holding i 2010. Det blev samtidig aftalt, at navnet skulle forblive sammen med ventilationsselskabet, mens røgsugerne skulle markedsføres under et nyt navn og brand.

Det udnyttede vi til, i 2011, både at få et nyt navn, Exodraft, og et nyt logo, som adskiller os fra vores forhenværende søsterselskab.

Ellers forblev alt ved det gamle. Samme kvalitetsprodukter, samme kontaktpersoner og samme ejere som før.