tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Om denne side

computerskærme

Exodraft stiller udelukkende denne hjemmeside til rådighed som en service og som informationskilde. Informationerne skaber ikke noget aftalegrundlag mellem brugeren og Exodraft.

Før du benytter informationer fra hjemmesiden, opfordrer vi dig til at søge personlig assistance og rådgivning fra Exodraft.

Vi har forsøgt at vedligeholde informationer, software og øvrige servicer på denne hjemmeside så korrekt som muligt, men gør opmærksom på, at hjemmesiden kan indeholde fejl. Exodraft fraskriver sig ethvert ansvar for sådanne fejl. Alt materiale samt indhold offentliggjort på denne hjemmeside er stillet til rådighed uden garanti af nogen art.

Dette website er optimeret til følgende webbrowsere:

Internet Explorer 8 and 9 eller senere for pc.

Chrome 23 eller senere for pc eller Mac.

Safari 6 eller senere for Mac.

Firefox 15 eller senere for pc og Mac.

Ældre versioner af ovenstående browsere kan eller kan måske ikke gengive websitet som forventet. Internet Explorer 6 og 7 er ikke understøttet. Internet Explorer 8 kræver aktivering af

javascript.

HTML og CSS

Exodrafts website er udviklet i HTML5 med CSS3 og vi tilstræber 100% W3C kode validering, hvor det er muligt.

Plugins

Visse informationer på dette website er præsenteret i pdf-formatterede dokumenter. For at kunne læse disse, er du nødt til at downloade programmet  Adobe Reader, som er gratis.

adobe reader ikon  Hent Adobe reader her – Adobe Reader 11