tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Ophavsret

Dette webside er udgivet af:

Exodraft A/S

Industrivej 10
DK-5550 Langeskov

Danmark

Informationerne på exodraft.dk er primært beregnet på Exodrafts kunder, presse, ansøgere, leverandører og studerende. Det er vores ønske at informationerne på denne side er så sandfærdige og fyldestgørende som muligt.

Denne webside er underlagt gældende dansk ret, og eventuelle tvister afgøres i henhold til dansk lov. Ud over gældende dansk lov er der knyttet følgende begrænsninger til brugen af denne side:

Tekst, information billeder, illustrationer mv. fra exodraft.dk er ophavsretligt beskyttet og må ikke kopieres, ændres, videresælges eller på anden måde gengives uden Exodrafts skriftlige samtykke. Det er dog tilladt at udprinte materiale til privat og ikke-kommercielt brug, herunder distribueres internt i virksomheden uden videre tilladelse.

Såfremt der ønskes at linke til denne webside skal linket henvise til forsiden. Det er ikke tilladt at lave dybe links på siden. Exodraft kan anmode om at links til siden bliver fjernet uden videre foranstaltning.

Exodraft fralægger sig ethvert ansvar for sider, der er knyttet til denne side via links.

Brugen af denne side sker på brugerens eget ansvar. Exodraft kan på ingen måde gøres ansvarlig for skader på programmel og udstyr, som følge af brug af siden.