tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Udendørs pejse

udendørs brændeovn cover

100% styr på terrassehyggen

Kontrollen med udendørspejsen ligger med en exodraft røgsuger helt i dine hænder

Når sommeren ellers arter sig fra sin gode side bruger vi mere tid udenfor med familie og venner. For mange betyder udendørs hygge samtidig at der tændes for udendørs pejs og grill.

Kort skorsten betyder dårligt træk

Udendørs pejse og grill har dog ofte korte skorstene med dårligt træk, hvilket gør det svært at tænde op, og man oplever ofte røgnedslag på terrassen til irritation både for en selv og naboerne. En kort skorsten betyder ligeledes for det meste at temperaturen i toppen af skorstenen kan være særdeles høj. Er det tilfældet har exodraft naturligvis også løsningen på dette.

Røgsuger model RSHT er løsningen

Røgsugeren RSHT er designet til at arbejde under ekstreme forhold med meget høje røggastemperaturer og fungerer gnidningsfrit ved temperaturer på 500°C (700°C i korte intervaller).

Få styr på skorstenstrækket

Med et røgsugersystem fra exodraft får du kontrol over trækket i din udendørspejs. Røgsugeren monteres på toppen af skorstenen og skaber et undertryk, som sikrer, at røggasserne trækkes op gennem skorstenen. Ved hjælp af den tilhørende styring, kan du regulere trækket i skorstenen efter behov, så du kan nyde ilden i pejsen eller i brændeovnen uden gener.

udendørs brændeovn close up
RSHT

Relaterede produkter

RSHT

RSHT er designet til at arbejde under ekstreme forhold med meget høje røggastemperaturer.

EFC16 styringsystem

EFC 16 er en elektronisk hastighedsregulator til manuel betjening af exodraftrøgsugere.

exodraft-kontakt-person

Fandt du ikke den rette løsning?

Tag kontakt til os – og sammen finde vi en løsning som passer til netop dig uanset om det gælder mekanisk skorstenstræk – eller industriel varmegenvinding

Klik på knappen herunder og tag kontakt til os.