C.F Tietgens Boulevard 41, DK-5220 Odense SØ
Tlf: +45 7010 2234
Følg os:

  En femstjernet løsning til et femstjernet hotel

  Et røgsugersystem fra exodraft optimerer lammen og garanterer den bedst mulige visuelle efekt

  Lucknam Park Hotel and Spa er et elegant herregårdshotel på landet, som tilbyder Michelin stjerne retter. Dette femstjernes hotel har et nyt storslået luksus spaområde med en bemærkelsesværdig seks meter bred gasstyret flammeseng som hovedattraktionen i poolområdet.

  Sean Treaddell fra Burning Desires, installationsspecialisterne som installerede flammesengen, forklarer at sengen har ire gasbrændere, som hver især er forbundet til et exodraft røgsugersystem, da dette optimerer flammen og sørger for den bedst mulige visuelle efekt.

  Sean fortsætter ” det er usædvanligt at anvende ire røgsugere til en attraktion, men det væsentlige er balancen mellem røgsugerne og luftstrømmen gennem ildåbningen. Dette er kun muligt med meget præcise elektroniske styringsenheder til røgsugeren, og det er lige præcis det som exodrafts røgsugersystem tilbyder”.

  exodraft har hjulpet mange med at opfylde deres pejsedrømme, og har løst problemer med ubelejlige røgkanaler i almindelige boliger, fredet bygninger, i den ofentlige sektor, hos lokale myndigheder og på værtshuse.

  lucknam-spa

  Posted by cst / Posted on 23 Feb