C.F Tietgens Boulevard 41, DK-5220 Odense SØ
Tlf: +45 7010 2234
Følg os:

  Så lydløs at du helt glemmer

  En exodraft røgsuger giver ekstra sikkerhed og mange miljømæssige fordele

  Waxy O’Connor’s, den keltiske kro i den kendte Printworks bygning i Manchester, der har plads til op til 600 gæster, har tre tematiserede barer på forskellige niveauer med alkover og ildsteder.

  Baren har den ekstra sikkerhed og de miljømæssige fordele man kan få, ved at bruge en exodraft røgsuger. Røgsugeren er blevet installeret og bliver vedligeholdt af irmaet Invent Limited i Ossett, der sikrer, at den er driftsikker og at den sørger for en kontrolleret opdrift i aftrækskanhalen fra gasovnene i kroen.

  roofwaxy

   

  Fuldt ud certiiceret fail-safe system

  Nøglen til sikkerhed, når det kommer til exodraft røgsugere for gasovne er, udover at sikre sig at dampene og

  forbrændingsprodukterne stiger sikkert op i skorstenen, at gasovnens system slukker for gassen, hvis skorstenen er blokeret. Så snart blokaden er jernet, og røgsugeren igen kan trække en passende mængde damp op i skorstenen, kan gassen strømme igen og ilden kan tændes normalt.

  En exodraft røgsuger er det eneste system på markedet, som har et fuldt ud certiiceret failsafe system, der både bidrager til sikkerheden og gør det muligt at have en åben gasovn.

   

  Den betydningsfulde atmosfære

  Manager Kieran Poole siger om exodraft systemet:

  ”Systemet er så lydløst, at jeg havde glemt, at vi overhovedet havde en røgsuger. Det er betryggende at vide at røgsugeren giver os den øgede sikkerhed, men også gør det muligt for os at være fri for ildelugtende dampe.Varmen fra den åbne ild, er meget vigtig for hele atmosfæren hos Waxy O’Connor’s og den vil vi ikke risikere at miste.”

   

  Posted by cst / Posted on 23 Feb