tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

GSV

Exodrafts røgsuger type GSV er en udsugningsventilator med vertikalt afkast. Røgsugeren placeres på toppen af skorstenen, så der skabes et undertryk i røgrør og skorsten.

GSV er konstruret til applikationer med store mængder fedt, som med en normal røgsuger ville føre til stort behov for løbende rengøring.

Beskrivelse

GSV er udstyret med en speciel bundpart og et rør til fedtafløb. Hermed vil det overskydende fedt løbe fra røgsugeren til en opsamlingsbakke (ekstraudstyr) eller anden opsamlingsenhed.

Røgsugeren indgår i et Exodraft-system og skal derfor tilkobles en Exodraft styring. Se nedenfor for kompatibelt tilbehør.

Konstruktion

Exodrafts GSV røgsugere er konstrueret til at kunne tåle temperaturer op til 250°C kontinuerligt. Røgsugeren er udført i støbt aluminium og alle skruer og bolte er i rustfrit stål.

Røgsuger type GSV er forsynet med centrifugalhjul i støbt aluminium og bruges typisk til større anlæg, med behov for kraftig udsugning. Motoren er en temperaturbestandig lukket asynkron motor med engangssmurte kuglelejer og er placeret beskyttet fra røggassen.

exodraft-gsv-chimney-fan600x350

En speciel kølevinge og køleluftsåbninger sikrer en kontinuerlig køling af motoren.

Kablet er varmebestandigt og aflastningssikret samt udvendigt beskyttet af en panserslange.

Alt dette giver røgsugeren en høj driftssikkerhed og en lang levetid.

Røgsugeren er oplukkelig, så skorstensfejeren har let adgang til at feje skorstenen. I afkaståbningen er monteret et net i rustfrit stål til berørings- og fuglebeskyttelse.

 

 

Vil du vide mere?

Læs FAQ her
exodraft-rsvg-chimney-fan600x350-2
Tekniske specifikationer
Produktprogram
Tilbehør
Dokumentation

Omdrejninger/min. Spænding Ampere kW Vægt Kapacitet
GSV315 1400 1 x 230 V 1,8 A 0,37 37 kg Op til 3,000 m³/t
GSV400 1400 1 x 230 V 2,9 A 0,37 47 kg Op til 4,400 m³/t

Fandt du ikke den rette løsning?

Tag kontakt til os – og sammen finder vi en løsning som passer til netop dig uanset om det gælder mekanisk skorstenstræk – eller industriel varmegenvinding.

Kontakt os
Fandt du ikke den rette løsning?
GSV

Kunder hos exodraft

"Vi er glade for, at vi har minimeret røgen i stuen efter, at vi har monteret en røgsuger på skorstenen og at vi ikke længere skal døje med at få tændt op”

star star star star star 5 / 5

Lars Willemar
Danmark