tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

RHG

RHG160 er en røgsuger der er egnet til anvendelse i forbindelse med mindre gaspejse. Røgsugeren har horisontalt afkast og indbygget overvågningssystem, bestående af en pressostat og et flow-målesystem.

Røgsugeren monteres på toppen af skorstenen og skaber et kontrolleret undertryk i røgrøret og skorstenen.

RHG160 røgsugeren sikrer optimalt træk i skorstenen uanset skorstenens placering, dimension eller højde og løsningen kan anvendes på både nye og eksisterende installationer.

Røgsugeren indgår i et Exodraft-system og skal derfor kobles til en Exodraft styring af typen EFC21. Se i øvrigt kompatibelt tilbehør nedenfor.

Beskrivelse

Konstruktion

RHG160 er støbt i korrosionsbestandig aluminium og er konstrueret til at arbejde pålideligt i et varmt og korrosivt miljø. Røgsugeren tåler røggastemperaturer op til 200 °C.

Røgsugeren er udstyret med centrifugalhjul drevet af en temperaturbestandig, lukket, asynkron motor med engangssmurte kuglelejer, der er specielt konstrueret til drift ved høje temperaturer.

exodraft-rhg-chimney-fan600x350

Motoren er placeret beskyttet fra røggassen og en speciel køleplade sikrer en kontinuerlig køling af motoren. Kablet er varmebestandigt og aflastningssikret samt beskyttet af en panserslange udvendig.

Alt dette giver røgsugeren høj driftssikkerhed og lang levetid.

Røgsugerens indbyggede pressostat kobles til en tilhørende Exodraft styring, som overvåger trækket. Såfremt der ikke er tilstrækkeligt træk i skorstenen, bliver gastilførslen lukket og gasudslip forhindres. Røgsugeren er oplukkelig, så man har let adgang til motor og indstilling af pressostat.

Tekniske specifikationer
Produktprogram
Tilbehør
Dokumentation

Omdrejninger/min. Spænding Ampere kW Vægt Kapacitet
RHG160 1400 1 x 230 V 0,3 A 0,09 10 kg Op til 285 m³/t

Fandt du ikke den rette løsning?

Tag kontakt til os – og sammen finder vi en løsning som passer til netop dig uanset om det gælder mekanisk skorstenstræk – eller industriel varmegenvinding.

Kontakt os
Fandt du ikke den rette løsning?
RHG

Kunder hos exodraft

"Vi er meget tilfredse med røgsugeren og anbefaler det til venner og bekendte.”

star star star star star 5 / 5

Sven Karlsson
Sverige