tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

RSHG

RSHG er konstrueret specielt til gaspejse og gasfyrede enkelt-kedler.

Røgsugeren har horisontalt afkast og indbygget overvågningssystem bestående af en pressostat og et flow-målesystem.

RSHG monteres på toppen af skorstenen sikrer optimalt træk uanset skorstenens placering, udformning og højde. Røgsugeren kan anvendes på både nye og eksisterende installationer.

RSHG indgår i et Exodraft-system og skal derfor kobles til en Exodraft styring af typen EFC21. Se øvrigt kompatibelt tilbehør nedenfor.

Beskrivelse

Konstruktion

RSHG er støbt i korrosionsbestandig aluminium og er konstrueret til at arbejde pålideligt i et varmt og korrosivt miljø.

Røgsugeren tåler røggastemperaturer op til 200 °C og er udstyret med aksialvinge. Vingen er drevet af en temperaturbestandig, lukket, asynkron motor med engangssmurte kuglelejer, der er specielt konstrueret til drift ved høje temperaturer. Motoren er placeret beskyttet fra røggassen og en speciel køleplade sikrer en kontinuerlig køling af motoren. Kablet er varmebestandigt og aflastningssikret samt beskyttet af en panserslange udvendig.

Alt dette giver røgsugeren høj driftssikkerhed og lang levetid.

exodraft-rshg-chimney-fan600x350

Integreret sikkerhed

Den indbyggede pressostat i røgsugeren kobles til en tilhørende Exodraft styring, som overvåger failsafe-funktionen.

Failsafe-funktionen overvåger hvorvidt der er tilstrækkelig træk i skorstenen. Såfremt dette ikke er tilfældet bliver gastilførelsen lukket og gasudslip  hindres.

Røgsugeren er oplukkelig, så man har let adgang til servicering og vedligehold, og den er udstyret med et sikkerhedsnet for berørings- og fuglebeskyttelse.

exodraft-rshg-chimney-fan600x350-2
Tekniske specifikationer
Produktprogram
Tilbehør
Dokumentation

Omdrejninger/min. Spænding Ampere kW Vægt Kapacitet
RSHG012 1400 1 x 230 V 0,4 A 0,03 14 kg Op til 700 m³/t
RSHG014 1400 1 x 230 V 0,4 A 0,04 18 kg Op til 950 m³/t

Fandt du ikke den rette løsning?

Tag kontakt til os – og sammen finder vi en løsning som passer til netop dig uanset om det gælder mekanisk skorstenstræk – eller industriel varmegenvinding.

Kontakt os
Fandt du ikke den rette løsning?
RSHG

Kunder hos exodraft

"Efter røgsugeren fra exodraft er blevet installeret, er det super nemt at tænde op i brændeovnen. Vi får ikke længere røg og partikler ind i stuen. Det er virkelig dejligt.”

star star star star star 5 / 5

John Damsted
Danmark