tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

EBC24

EBC24 fra Exodraft er en sand PID-baseret automatik til regulering af røgsugerhastighed, der bruges til at holde trykket eller trækket i et skorstens-/indblæsningssystem konstant. Den kan kun bruges med Exodraft røgsugere.

Styringen tilpasser automatisk hastigheden alt efter mængden af røggasser i aftrækskanalen.

Beskrivelse

EBC24 kan styre røgsugerhastigheden direkte på en enkeltfase AC motor (1x230V) eller indirekte på en trefase motor via en frekvensomformer, der justerer motorens hastighed.

Styringen har et indbygget sikkerhedssystem, der sikrer, at brænderen tilsluttet skorstenssystemet vil blive frakoblet i tilfælde af utilstrækkeligt skorstenstræk. Dette sikrer sikker drift til enhver tid, uanset eksterne faktorer (f.eks. vejrforhold).

exodraft-ebc24-control600x350

EBC24 er ikke begrænset til én type brændstof, varmeapparat eller skorsten. Enheden er “plug-and-play” og overvåger automatisk alle terminaler og registerkomponenter tilsluttet regulatoren ved første opstart. Den leveres forprogrammeret fra fabrikken men kan programmeres yderligere i marken ved hjælp af dens 128×64 pixel LCD skærm og knapper.

EBC24 kan som standard tilkobles i kredsløb med to til én brænder, men dette kan udvides i multipler på fire ved brug af flere relæmoduler (ES12).

exodraft-ebc24-control600x350-2

Et selvdiagnostisk panel med LED’er overvåger alle forbindelsesterminaler for nem vedligeholdelse og fejlfinding. Forudsat at det indbyggede sikkerhedssystem tilfredsstilles, er det muligt at bruge sammensluttede brændere. Programmering eller udlæsning af data foretages via en USB-port.

EBC24 har en alarmudgang til et Building Management System (BMS). Man kan også generere en summe-alarm gennem summe-udgangen.

EBC24 har terminaler til tilslutning af en RS485 kommunikations-BUS.

Tekniske specifikationer
Produktprogram
Tilbehør
Dokumentation

Control EBC24
Dimension (H x W x D) 175 x 175 x 110 mm
Weight 1.5 kg
Density class IP 54
Control range 0 Pa – 150 Pa
Fuse 4.0T
Voltage 230 V AC, 50 Hz
Power consumption 350 W
Ambient temperature -20 ºC – +50 ºC
Material ABS PA758
XTP sensor:
XTP sensor:
Dimension (H x W x D) 80 x 82 x 55.5 mm
Ambient temperature -25 ºC to +50 ºC
Max. Distance to EBC20 XTP-sensor 100 m
Density class IP 54

Fandt du ikke den rette løsning?

Tag kontakt til os – og sammen finder vi en løsning som passer til netop dig uanset om det gælder mekanisk skorstenstræk – eller industriel varmegenvinding.

Kontakt os
Fandt du ikke den rette løsning?