tysk flag engelsk flag US flag norsk flag svensk flag fransk flag finsk flag

Safe Plate (SP) 80-500

Varmegenvindingsenheder til høje temperaturer i Safe Serien fra Exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Disse enheder er beregnet til at fungere ved røggastemperaturer på op til 400 °C på luftsiden.

Kabinetterne på enhederne i Safe Serien består af rustfrit stål – 1,4404 (inden i) og 1,4301 (udenpå) – og beskyttes mod tilfældigt strålingstab ved hjælp af meget effektiv isolering mens et indbygget dræn sikrer, at kondensvand fjernes.

Beskrivelse

Røggas og procesvarme

De højeffektive pladevarmevekslere, der er lavet af rustfrit stål (samlinger loddet i kobber), er kendetegnet ved deres robusthed og deres effektive varmeoverførsel, takket være det unikke design.

Pladevarmevekslerne er hurtige og lette at tage af ved rengøring og vedligeholdelse, så vedligeholdelsesarbejdet reduceres til minimal tid. Når der ikke er brug for varme, føres de varme røggasser og procesluften gennem en integreret omledning. Denne omledning beskytter systemet mod overophedning og aktiveres også, hvis der ikke længere er varmeforbrug.

Desuden forebygger omledningen kritiske fald i trykniveauet. Exodraft varmevekslere kræver minimal plads på grund af deres kompakte design. Ikke egnet til enheder med fast brændsel (træ, kul, biomasse, osv.).

Safe pladeenheder leveres med fire løfteøjer, der kan omplaceres, så både horisontal og vertikal installering er mulig. Som et alternativ til den almindelige varmeveksler, slagloddet med kobber, tilbyder Safe Serien også en udgave slagloddet med nikkel, der er mere velegnet til installation i korrosive miljøer.

Safe Seriens enheder er beregnet til indendørs installation, men kan installeres udendørs, hvis enheden dækkes/indkapsles ordentligt.

SP-system-DK2

Det komplette system

Med vores effektive luft-til-vand varmevekslere, moderne skorstensteknologi og intilligente styringer kan vi levere en unik løsning, der vil gavne din produktion og økonomi såvel som miljøet.

complete-system-DK

Oversigt

  • Maksimum røggastemperatur på 400 °C på luftsiden
  • Integreret bypass beskytter systemet mod overophedning
  • Alle dele i kontakt med røggassen er lavet af rustfrit stål 316 (EN 1.4404)
  • Alle ydre dele lavet af rustfrit stål 304 (EN 1.4301)
  • 40 mm isolering
  • Maksimum tryk på varmevekslernes vandside 12 bar
  • Beregnet til indendørs brug, men kan bruges udendørs, hvis produktet dækkes/indkapsles
  • Mulighed for varmevekslere slagloddet med nikkel til korrosive miljøer
Produktprogram
Tilbehør
Dokumentation

Fandt du ikke den rette løsning?

Tag kontakt til os – og sammen finder vi en løsning som passer til netop dig uanset om det gælder mekanisk skorstenstræk – eller industriel varmegenvinding.

Kontakt os
Fandt du ikke den rette løsning?
Safe Plate (SP) 80-500

Kunder hos exodraft

”Exodraft og DOT har haft et rigtig godt samarbejde. exodraft har været mere en samarbejdspartner, end blot en leverandør.”

star star star star star 5 / 5

Poul-Erik Roed-Christensen
Fabrikschef DOT, Køge