C.F Tietgens Boulevard 41, DK-5220 Odense SØ
Tlf: +45 7010 2234
Følg os:

  Basic Plate (BP) 250-1000

  Varmegenvindingsenheder til høje temperaturer i Basic Serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Disse enheder er beregnet til at fungere ved røggastemperaturer på op til 600 °C på luftsiden.

  Røggas og procesluft

  Kabinetterne på enhederne i Basic Serien består af rustfrit stål – 1,4404 (inden i) og 1,4301 (udenpå) – og beskyttes mod tilfældigt strålingstab ved hjælp af meget effektiv isolering mens et indbygget dræn sikrer, at kondensvand fjernes.

  De højeffektive pladevarmevekslere, der er lavet af rustfrit stål (samlinger loddet i kobber), er kendetegnet ved deres robusthed og deres effektive varmeoverførsel, takket være det unikke design.

  Pladevarmevekslerne er hurtige og lette at tage af ved rengøring og vedligeholdelse, så vedligeholdelsesarbejdet reduceres til minimal tid.

  exodraft varmevekslere kræver minimal plads på grund af deres kompakte design.

  Ikke egnet til enheder med fast brændsel (træ, kul, biomasse, osv.). Enheder i Basic serien kan kombineres på modulær facon, så man kan lave et fuldt ud brugertilpasset system.

  Basic pladeenheder leveres med fire løfteøjer, der kan omplaceres, så både horisontal og vertikal installering er mulig.

  Som et alternativ til den almindelige varmeveksler, slagloddet med kobber, tilbyder Basic Serien også en udgave slagloddet med nikkel, der er mere velegnet til installation i korrosive miljøer.

  Basic Seriens enheder er beregnet til indendørs installation, men kan installeres udendørs, hvis enheden dækkes/indkapsles ordentligt.

  Fås i både 1-trins (standard) og 2-trins versioner.

  Systemet

  Det komplette system

  Med vores effektive luft-til-vand- varmevekslere, moderne skorstensteknologi og intelligente styringer kan vi levere en unik løsning, der vil gavne din produktion og økonomi såvel som miljøet.

  Oversigt

  • Maksimum røggastemperatur på 600 °C på luftsiden
  • Kan kombineres med andre Basic Plate enheder på modulær vis
  • Alle dele i kontakt med røggassen er lavet af rustfrit stål 316 (EN 1.4404)
  • Alle ydre dele lavet af rustfrit stål 304 (EN 1.4301)
  • 40 mm isolering
  • Maksimum tryk på varmevekslernes vandside 12 bar
  • Beregnet til indendørs brug, men kan bruges udendørs, hvis enheden dækkes/indkapsles
  • Mulighed for varmevekslere slagloddet med nikkel til korrosive miljøer

  Modeller

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Basic serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 251,2 mm.

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Basic serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 351,2 mm.

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Basic serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 401,2 mm.

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Basic serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 501,2 mm.

  Tilbehør

  exodraft carries a large selection of accessories for our heat recovery units, and this ensures a great quality solution for our customers.

  Posted by bech_morten / Posted on 11 Apr