C.F Tietgens Boulevard 41, DK-5220 Odense SØ
Tlf: +45 7010 2234
Følg os:

  Safe Plate (SP) 80-500

  Røggas og procesvarme

  Varmegenvindingsenheder til høje temperaturer i Safe Serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Disse enheder er beregnet til at fungere ved røggastemperaturer på op til 400 °C på luftsiden.

  Kabinetterne på enhederne i Safe Serien består af rustfrit stål – 1,4404 (inden i) og 1,4301 (udenpå) – og beskyttes mod tilfældigt strålingstab ved hjælp af meget effektiv isolering mens et indbygget dræn sikrer, at kondensvand fjernes.


  De højeffektive pladevarmevekslere, der er lavet af rustfrit stål (samlinger loddet i kobber), er kendetegnet ved deres robusthed og deres effektive varmeoverførsel, takket være det unikke design.

  Pladevarmevekslerne er hurtige og lette at tage af ved rengøring og vedligeholdelse, så vedligeholdelsesarbejdet reduceres til minimal tid.
  Når der ikke er brug for varme, føres de varme røggasser og procesluften gennem en integreret omledning. Denne omledning beskytter systemet mod overophedning og aktiveres også, hvis der ikke længere er varmeforbrug.

  Desuden forebygger omledningen kritiske fald i trykniveauet. exodraft varmevekslere kræver minimal plads på grund af deres kompakte design.
  Ikke egnet til enheder med fast brændsel (træ, kul, biomasse, osv.).

  Safe pladeenheder leveres med fire løfteøjer, der kan omplaceres, så både horisontal og vertikal installering er mulig.
  Som et alternativ til den almindelige varmeveksler, slagloddet med kobber, tilbyder Safe Serien også en udgave slagloddet med nikkel, der er mere velegnet til installation i korrosive miljøer.

  Safe Seriens enheder er beregnet til indendørs installation, men kan installeres udendørs, hvis enheden dækkes/indkapsles ordentligt.

  Systemet

  Det komplette system

  Med vores effektive luft-til-vand varmevekslere, moderne skorstensteknologi og intilligente styringer kan vi levere en unik løsning, der vil gavne din produktion og økonomi såvel som miljøet.

  Oversigt

  • Maksimum røggastemperatur på 400 °C på luftsiden
  • Integreret bypass beskytter systemet mod overophedning
  • Alle dele i kontakt med røggassen er lavet af rustfrit stål 316 (EN 1.4404)
  • Alle ydre dele lavet af rustfrit stål 304 (EN 1.4301)
  • 40 mm isolering
  • Maksimum tryk på varmevekslernes vandside 12 bar
  • Beregnet til indendørs brug, men kan bruges udendørs, hvis produktet dækkes/indkapsles
  • Mulighed for varmevekslere slagloddet med nikkel til korrosive miljøer

  Modeller

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Safe serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 181,2 mm.

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Safe serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 201,2 mm.

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Safe serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 251,2 mm.

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Safe serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 301,2 mm.

  Varmegenvindingsenhederne til høje temperaturer i Safe serien fra exodraft genvinder ubrugt energi fra røggasser og procesluft. Udtagets størrelse er 351,2 mm.

  Tilbehør

  exodraft tilbyder et stort udvalg af tilbehør til vores varmegenvindingsenheder, og dette sikrer vores kunder alletiders kvalitetsløsning.

  Posted by bech_morten / Posted on 11 Apr